بازدید سرزده رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران از سلف سرویس و بوفه دانشجویی دانشکده فنی شهید شمسی پور
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران پیش از ظهر امروز 26 دی ماه 1402 به صورت سرزده از سلف سرویس و بوفه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر رحیمی افزایش کیفیت غذا، گسترش ارائه خدمات به دانشجویان، تسریع درانجام برنامهها و ضروری بودن افزایش کیفیت تغذیه دانشجویان را الزامی دانست.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران، بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی، تلاش برای بهبود کیفیت غذا و افزایش رضایتمندی دانشجویان تاکید کرد و گفت: غذای سالم و مطبوع حق دانشجویان است و در این راستا نباید از هیچ تلاشی دریغ شود.
در این دیدار وضعیت سلف سرویس و کمیت و کیفیت غذای توزیع شده مورد بررسی قرار گرفت و تعدادی از دانشجویان که جهت صرف غذا در سلف حضور داشتند با رئیس دانشگاه و مسئولین همراه به گفتگو و تبادل نظر پرداختند و پیشنهادات خود را جهت ارتقای کیفیت غذا مطرح نمودند.
شایان ذکر است: در این بازدید معاونین فرهنگی و دانشجویی و اداری و مالی دانشکده دکتر رحیمی را همراهی کردند.
روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران